No serà fàcil, però l'Ontinyent CF no ha perdut la il·lusió de remuntar l'eliminatòria. El resultat del partit d'anada va venir determinat més per dues accions puntuals, ja que l'Arcos en cap moment va ser especialment superior a l'Ontinyent, més bé al contrari, va ser l'Ontinyent, especialment en la segona part, el que va portar les regnes de l'encontre.
Ara bé, el partit de tornada serà diferent, ja que l'equip local se sent molt còmode en el seu estadi, on rebrà el suport massiu de la seua afició. L'Ontinyent necessita imposar-se per 0-2 o guanyar per un gol de diferència sempre que marcara tres gols. L'1-2 empataria l'eliminatòria. L'objectiu és eixir a l'atac i intentar aconseguir un gol que obriria molt l'eliminatòria.

El pla de viatge
L'equip eixirà hui divendres a mitjanit, amb la intenció d'aprofitar el viatge per a dormir, arribar sobre les 9 del matí a Arcos, descansar, menjar i a la vesprada, a les 18:00 hores, entrenar en l'estadi Antonio Barbadillo. La resta de dissabte i quasi tot el diumenge, l'equip romandrà concentrat i descansat fins a l'hora de la trobada.
El viatge s'ha planificat d'aquesta manera perquè l'equip arribe al partit del diumenge el més descansat possible.