L'Ontinyent va demostrar, una setmana més, que és un equip al que se li donen bé els partits lluny del Clariano. En l'Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva, l'Ontinyent es va col·locar 0-2 en tan sols 20 minuts, gràcies als gols de Keita Junior en el 9 i de Tito Malagón en el 20. Jordi Sánchez i Fran Villalba van poder retallar distàncies quan el marcador eres de 0-1, però el Mestalla va perdonar i l'Ontinyent si que va saber aprofitar una bona combinació en l'àrea que va rematar Tito Malagón per a col·locar el 0-2.
Encara que el Mestalla va patir la lesió de dos dels seus jugadors, Fran Jiménez i Marc Ferris, l'equip de Penev va retallar distàncies gràcies a Fran Villalba.
La segona part l'Ontinyent va intentar mantenir el resultat, però el Mestalla va buscar el gol fins que al 81, una jugada de Ferran Torres la va rematar Alberto Gil per a posar l'empat en el marcador. En els minuts finals, el Mestalla va poder portar-se la victòria però Álvaro Campos va parar molt bé les rematades de Morado.