Poc abans del partit amistós davant l'Atlètico Saguntino, l'Ontinyent ha comunicat el fitxatge del lateral dret Sergio Albiol i del davanter Migue Montes. El malagueny Sergio Albiol arriba procedent del Jumilla, és lateral dret i ha jugat sis temporades consecutives en 2ª B.
Migue Montes és un davanter que va aconseguir 17 gols la temporada passada amb el Guadalajara. També li avala una important trajectòria en Segona B, amb vuit temporades.
Tant Sergio Albiol com Migue Montés han jugat d'inici en el partit que l'Ontinyent ha jugat contra l'Atlètico Saguntino, el qual ha sigut el primer encontre de pretemporada i que ha demostrat que encara queda molt treball per fer, ja que encara que l'equip de Miguel Ángel Mullor s'ha avançat en el marcador en el minut 5, el Saguntino ha remuntat per a acabar amb un 1-4 en el marcador. De fet, als quatre minuts l'equip visitant ja havia empatat.
Al llarg del partit, tots dos equips han efectuat molts canvis, com és habitual en els partits de pretemporada.