L'Ontinyent ha donat un primer pas important cap a l'ascens a Segona B, en imposar-se per 3-0 davant l'Alavés B. La primera part ha sigut decisiva per al partit, ja que l'efectivitat de l'Ontinyent ha sigut letal. En el minut 13, Doménech ha convertit magistralment una falta comesa sobre Juanan. El gol ha sentat bé a l'Ontinyent, que no ha baixat el ritme i ha seguit pressionat a l'equip blanc-i-blau. En el 27 Huete ha rematat però el seu tret ho ha tret Raúl Poveda. En el 37, ha arribat el segon, per mitjà d'una pilota penjada per Fernando Doménech que Ortega ha rematat al fons de la xarxa.
El tercer, en uns minuts màgics viscuts en El Clariano,  l’ha convertit Cristo García després d'una bona jugada i assistència de Rafeta.
En la segona part, l'Alavés B ha demostrat per què ha sigut campió del seu grup. El filial blanc-i-blau ha portat el pes del joc en el seu intent de retallar distàncies. De fet, en el 57 l'ha tingut Víctor, però el seu tret s'ha marxat fora per molt poc.
L'Ontinyent ha tingut el quart gol en les botes de Juanan, però la seua rematada per alt l’ha desviada el meta visitant. Amb el suport de l'afició, l'Ontinyent ha pogut aguantar la porteria a zero.
Diumenge que ve es jugarà el partit de tornada.