La primera part ha tingut un ritme molt alt, amb moltes ocasions, tant per als locals com per al Mallorca. La primera l'ha tingut Tito Malagón, després d'un centre de José Antonio Soler. La següent clara també ha sigut per a l'Ontinyent, amb una jugada de Juanan, que Keita Junior llança fóra quan estava sol davant el porter.
El Mallorca ha contestat amb una pilota al pal, llançada per Álex López, que el pal ha repel·lit.
La següent de l'Ontinyent ha arribat en una jugada a pilota parada. La falta servida per Tito Malagón l'ha rematat Juanan, però la seua cabotada ha anat molt prop de la base del pal.
En el 23 ha sigut Álvaro Campos el que ha detingut una rematada de Pol Roger. Quasi de manera immediata Keita Junior ha tornat a tenir una altra oportunitat d'avançar a l'Ontinyent, però després d'una gran carrera entre Raillo i el meta Regna han evitat el gol.
En el 28 Campos de nou ha tingut una intervenció doble de molt mèrit, en el servei d'un córner.
La polèmica del partit s'ha viscut entre el 33, quan l'afició ha reclamat un penal sobre Juanan, però l'àrbitre ha mostrat groga al jugador de l'Ontinyent, i el minut 38, quan el col·legiat sí que ha assenyalat pena màxima en l'altra àrea, la qual cosa ha generat una gran protesta en l'afició local. Lago Junior ha convertit el llançament, per a situar 0-1 en el marcador, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.
Només començar el segon temps, Vicente Parras ha donat entrada a Leomar Pinto per José Antonio Soler. En el 56, Vicente Moreno ha retirat a Abdón por donar entrada a Cedric. Leomar Pinto ho ha provat des de la frontal de l’àrea, però el seu remat ha eixit molt desviat.
En el 60, Anaba ha deixat el seu lloc a Alberto Rubio i uns minuts després ha eixit al camp David Banderas, per Carrasco.
En la recta final del partit, l’Ontinyent ho ha intentat avançant línies, mentre que el Mallorca esperava per eixir a la contra, com la que ha protagonitzat Cedric al 80, que ha parat molt bé Álvaro Campos. L’últim canvi del Mallorca ha segut l’eixida de Salva Sevilla.
En el 85, Leomar Pinto ha tengut l’empat, però s’ha vist envoltat de jugadors del Mallorca. Al 87 ho ha intentat David Bandera des de la frontal de l’àrea.
Finalment, derrota de l’Ontinyent que ha tractat de tu a tu a un dels aspirants a l’ascens.