El passat dilluns, es va celebrar la gala de presentació de la guia dels 55 millors restaurants de la Comunitat Valenciana, un esdeveniment organitzat per Levante-EMV en col·laboració amb L’Exquisit Mediterrani, Actitud Mediterrània, À Punt Mèdia, Cabreiroá i Cerveza 1906. La gala, que va tindre lloc a Veles e Vents, va reunir els més destacats professionals de la gastronomia valenciana i va posar en valor el talent emergent dels joves cuiners del territori.
En aquesta cita, Arturo Roig, propietari i xef del restaurant A Roig Viu d'Albaida, va ser reconegut com una de les 5 promeses de la cuina valenciana. Tot i que el premi principal va ser atorgat a Ausiàs Signes del restaurant Ausiàs, la nominació d'Arturo Roig i d’altres joves talents, ja fou considerada com un premi a la posada en relleu d’un projecte que es consolida com un referent en la gastronomia valenciana.
Arturo Roig, natural de Benissoda, i el seu cap de cuina, Jordi Tornero, lideren una proposta culinària que combina productes de proximitat, qualitat i innovació amb un profund respecte per la tradició gastronòmica valenciana. Aquesta aposta ha convertit A Roig Viu en un espai on la creativitat i el territori es donen la mà.
Durant la gala, Arturo Roig va destacar que aquesta nominació «és un reconeixement compartit amb tot l’equip de A Roig Viu i amb els nostres clients, que dia a dia ens animen a continuar treballant amb il·lusió i passió». A més, va posar en valor iniciatives com aquesta guia, que «visibilitzen el talent gastronòmic de la Comunitat Valenciana i contribueixen a situar la nostra cuina on es mereix».
Amb aquest reconeixement, Arturo Roig i Jordi Tornero es consoliden com a part de la nova generació de cuiners valencians, posicionant el restaurant A Roig Viu com una parada imprescindible per als amants de la bona gastronomia a la Vall d’Albaida.