El pròxim estiu, els usuaris de la piscina gran del poliesportiu de Bocairent gaudiran d’un revestiment interior nou. D’aquesta manera, s’acabaran els problemes que presentava l’anterior sistema de tessel·les, que dificultava la neteja i ocasionava molèsties als banyistes en soltar-se algunes peces.
“Era una prioritat de la Regidoria d’Esports”, explica el seu titular, Vicent Silvestre. I és que, segons explica el responsable municipal, “era una necessitat objectiva i que, a més, provocava queixes totes les temporades; per això, l’any 2020 vam actuar sobre la piscina xicoteta i ara ho fem sobre la gran”.
En aquest cas, l’actuació ha consistit a aplicar un revestiment de 447 m2 d’una làmina armada de PVC sistema Alkor Plan 3000. Igualment, s’han canviat set skimmers, dos embornals, deu filtres d’impulsió i els ancoratges per a les corxeres dels carrers de natació, així mateix està previst incorporar una nova escala amb més esglaons per tal de facilitar l’entrada i l’eixida a les persones majors. Tot això ha suposat una despesa de 28.773,68 euros, que procedeixen íntegrament del pressupost de l’Ajuntament de Bocairent.
A començament de setmana, el regidor d’Esports va visitar les instal·lacions acompanyat per l’alcalde de la localitat, Xavi Molina. Els dos van poder veure els resultats dels treballs en el revestiment interior de la piscina i comprovar l’evolució de la resta d’intervencions de manteniment que es duen a terme des del mes d’abril per a iniciar la pròxima temporada, prevista per a juny.
“Cada any intentem que la piscina municipal done el màxim servei en les millors condicions; per això, no hem parat de fer millores”, afirma Vicent Silvestre. En aquest sentit, el regidor reconeix que “la renovació integral del revestiment interior és un pas qualitatiu i que suposarà una millora significativa tant per al manteniment com per a l’ús diari dels banyistes”.