Club Gastro Ontinyent ha preparat una nova activitat, que en esta ocasió tindrà al xocolate i al vi com a protagonistes. Es tracta d'una vetlada, que tindrà lloc el 23 de novembre, a les 16.00 h en la Finca La Mixtura, en la qual els assistents podran conéixer els vins de Daniel Belda i el xocolate elaborat per Cristina Sáez en la seua pastisseria Guïnda, tot això en la recentment oberta finca La Mixtura.
L'entrada, al preu de 30€, inclou la degustació de cinc vins de Daniel Belda, cinc xocolates de Cristina Sáez i aperitius proporcionats per Finca La Mixtura.
Les places són limitades i es poden adquirir en Guïnda (Avinguda Albaida, 15) o a través del telèfon 638 45 64 50.
"Més que un simple tast de vins, esta és una experiència de maridatge de vi i xocolate, presentada en un castell bellament restaurat, en els voltants de Santa Ana, just als afores d'Ontinyent", explica la promotora de Club Gastro, Bel Shapiro.