L’Escola Oficial d’Idiomes “Empar Granell” d’Ontinyent i La Vall d’Albaida començarà per primera volta el nou curs de manera totalment autònoma i independent a l’IES Pou Clar. L’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, es reunien esta setmana amb la directora de l’EOI, Maria Minsut, per abordar l’inici de les classes, que tindrà lloc el proper 26 de setembre, així com de les proves de nivell i el segon període de matrícula, que tenen lloc esta setmana. 
Jorge Rodríguez posava de relleu que la seu independent de l’Escola d’Idiomes, que ja va iniciar el seu funcionament el curs passat, “era una llarga reivindicació, aconseguida després de gestions durant anys, i que en comptar amb professorat, direcció i claustre propi permet fer un pas endavant a la ciutat en el coneixement d’idiomes i la possibilitat de créixer en esta oferta formativa”. Óscar Borrell destacava “les facilitats i major comoditat per a moltes gestions i aspectes que comporta el tenir una EOI pròpia, i la seua importància per a la formació de les persones i amb ella per als sectors productius locals”.
La directora de l’EOI, Maria Minsut, destacava que l’oferta enguany inclou diferents nivells d’anglés, francés, alemany i valencià, per a la que es poden fer matrícules esta setmana i ampliar la informació en la web de l’EOI, que recomanava buscar a internet amb el seu nom, “Escola Oficial d’Idiomes Empar Granell”, per tal d’evitar confusions. Minsut també incidia en què “comptar amb una elevada demanda ens ajudarà a poder ampliar oferta en el futur”,  i posava en valor el positiu impacte de poder prestar atenció i donar informació de manera presencial i més personalitzada a Ontinyent, animant a la ciutadania “a passar-se i contactar amb nosaltres a l’IES Pou Clar”.