L'ontinyentina Begoña Pérez Fernández, gerent de Carn&Coses- La Chateta, ha estat inclosa en la llista de finalistes als premis “Artesania Comunitat Valenciana”, que convoca el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana.
L'objectiu d'aquests premis és fomentar la creació artesanal, la innovació, el compromís amb el desenvolupament sostenible i a l'adaptació a les tendències del mercat.
Concretament, Begoña Pérez és candidata als premis en dos categories: Innova i Dona artesana. Es va presentar a les dos candidatures perquè porta tota la vida vinculada al món de la carnisseria artesana. En l'apartat d'Innovació va presentar la “Terrina de Fira”, un producte que ella ja oferia als seus clients en dates pròximes a la Fira i que enguany, encara que la pandèmia ha obligat a cancel·lar la Fira, ella no ha deixat de preparar. Concretament, la terrina que ha presentat a aquests premis porta els mateixos ingredients que la coca, és a dir, llonganissa, xoriço, botifarra, ‘cansalà’, bolets i carxofa, en aquest cas, rematada per gelatina de torró. El producte presentat per Begoña Pérez va ser acompanyat d'una memòria explicativa sobre la importància de la “coca de Fira