El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED), un projecte de millora de la qualitat dels destins turístics promogut per la secretaria d'Estat de Turisme (SETUR), ha distingit set restaurants de la Vall d'Albaida, cinc dels quals es troben a Ontinyent.
En concret, els establiments seleccionats han sigut: El Tinell de Calabuig, Restaurante El Taulell Gastronòmic, Casa Seguí Restaurant, El Teixo Burguer & Beer i l'Hotel Kazar, tots ells membres d'AHVAL (Associació d'Hostalers de la Vall d'Albaida).
Des d'AHVAL agraixen l'esforç que "tots els professionals de la nostra localitat i comarca estan realitzant mitjançant un treball excepcional per la millora de la nostra gastronomia, economia i qualitat de vida".
A més, des de l'Associació expliquen a més que estan treballant en el projecte de creació d'una marca gastronòmica que identifique a aquells establiments amb una gastronomia de qualitat. "L'impuls del sector hostaler a Ontinyent està generant una activitat econòmica important en la nostra població, amb un total que actualment ronda els 170 establiments dedicats a l'hostaleria", destaquen des d'AHVAL.