L'Escola d'Empresaris (EDEM) i la Confederació Empresarial de la Vall d'Albaida (COEVAL) han subscrit aquesta setmana un conveni de col·laboració. L'acord, que té l'objectiu de facilitar als associats de la confederació l'accés a l'oferta formativa de EDEM, ha sigut signat per Antonio Noblejas, director general de EDEM, i per Javier Cabedo, president de COEVAL. 
En virtut al conveni, ambdues institucions s'informaran puntualment dels esdeveniments que organitze cadascuna i que estiguen dirigits a recolzar l'esperit emprenedor, industrial i empresarial, i a la creació d'empreses i el seu desenvolupament. 
COEVAL difondrà entre els seus associats els cursos i les propostes formatives de EDEM. Per la seua banda, l'Escola d'Empresaris afavorirà als col·legiats amb un descompte en els cursos de formació directiva. A més, ambdues entitats es comprometen a desenvolupar activitats formatives de forma conjunta. 
Després de la signatura, Javier Cabedo, junt als membres de la Junta Directiva de COEVAL; Laura Mollá i Vicente Donat, han pogut conèixer in situ les instal·lacions de Marina d'empreses.