Des de la seua posada en funcionament en octubre del 2016, més de 13.500 persones s’han beneficiat de les actuacions de Finança’t, el programa d’educació financera per a menuts, grans i no tan grans, de la Fundació Campus Ontinyent.
Finança’t va nàixer per la demanda latent d’estos coneixements degut a la seua importància en la societat actual, pel baix nivell de cultura financera apreciat en Espanya i per l’escassa oferta formativa en esta matèria. Uns motius que, precisament, es confirma en la recent enquesta realitzada en col·laboració amb la Càtedra d’Innovació i Territoris Intel·ligents d’Ontinyent, per a conéixer la situació en la Vall d’Albaida (que es farà pública pròximament). Segons dades que es poden avançar sobre el resultat, el  nivell de coneixements financers a la Vall d’Albaida és inferior a la mitja espanyola i, en general, es té consciència d’això, ja que:
- Un 92% considera important o molt important la cultura financera.
- Un 44% reconeix coneixements baixos o molt baixos, i sols un 10% que té alts o molt alts.
- Un 94% està interessat en millorar el seu nivell, preferentment a través de xarrades i tallers formatius presencials i formació online.
- En general, es demana millorar els coneixements per seguretat financera, aprofitar millor els recursos disponibles i obtenir majors rendibilitats.

En esta línia, Finança't han anat realitzant en els dos últims anys accions diverses dirigides als diferents segments d’edat, tant presencials com online (tallers, cursos i xarrades per a col·lectius determinats). A més de la disposició i actualització constant de materials, informació i documentació en la web i en les xarxes socials (Facebook, Twitter, Youtube i Instagram). A més, el programa ha previst per als pròxims mesos:
• La col·laboració amb el Campus d’Ontinyent, mitjançant la incorporació d’educació financera a l’assignatura de “Didàctica de les ciències en educació infantil” (4t grau), que inclourà com a treball la confecció de fitxes i projectes que poden posar-se en pràctica als centres d’educació infantil, utilitzant com a base la col·lecció de contes infantils “Cadireta de Boga, educació financera”, editats per l’Obra Social de Caixa Ontinyent.
• Impartició de cursos online dirigits a docents, a través del CEFIRE (Centre d’Innovació i Recursos per al professorat) de Xàtiva i de Xest. 
• Publicació d’un nou conte infantil, per part de l’Obra Social de Caixa Ontinyent –de temàtica financera amb el títol “Calixta la periodista”, que es suma als títols ja publicats en l’edició especial d’educació financera en la col·lecció “Cadireta de Boga”.
• Col·laboració amb CEIP Lluís Vives d’Ontinyent, en el qual tots els cursos, tant d’infantil com de primària, treballaran amb els contes de temàtica financera editats per Caixa Ontinyent mitjançant diverses activitats al llarg de l’any escolar.
• Difusió al Centre Cultural Caixa Ontinyent, a través de mitjans audiovisuals que fomentaran i difondran les característiques i el contingut del programa Finança’t.