La cuina mediterrània no s'entendria sense el seu ingredient principal: l'oli. Aquest producte és la base d'aquesta saludable dieta que ens caracteritza, ja que té molts beneficis per a la salut. 
Per aquests motius, l'ontinyentí Pablo Morales, que regenta el restaurant Mesón del Rey, ha decidit llançar un oli que serà especial i diferent. Batejat com Carletto, fent al·lusió al seu fill xicotet Carlo, aquest oli d'oliva verge extra de categoria superior naix per a convertir-se en la base d'una cuina de qualitat. A més d'utilitzar-lo per a elaborar el seu receptari tradicional, característic del Mesón del Rey, Pablo Morales vol llançar-lo per a comercialitzar-lo i obrir-lo a un públic selecte. 
Elaborat amb olives de gran qualitat de les muntanyes de l'interior de València, aquest oli està produït amb oliva Picual en un 60%, combinat amb Camamilla i Blanqueta. Una composició diferent, que fa que aquest brou tinga molt caràcter. Una forma de ser que es veu també reflectida en el seu etiquetatge i embotellat, que denoten sobrietat i elegància. La botella és negra i en l'etiqueta predominen els colors blanc i negre, amb el toc predominant del color daurat, com a símbol d'exquisitessa i que plasma la riquesa d'aquest or líquid embotellat. Una imatge sens dubte diferent que marca la diferència. 
L'oli es llançarà pròximament en xarxes socials i a través del seu lloc web. També estarà disponible en la Fonda del Rei, situat en l'avinguda Albaida, 8.
Es tracta de la iniciació en el món comercial de Pablo Morales, qui compta amb una àmplia experiència en el món de la cuina al capdavant del restaurant Mesón del Rey, un dels referents gastronòmics de la comarca de la Vall d'Albaida. És un amant de la cuina tradicional i dels guisats de tota la vida, encara que no renuncia a reinventar-se i innovar. Pablo és un enamorat de l'oli, perquè és conscient de la importància d'aquest producte, que “és l'essència de la bona cuina”, destaca. Ha provat brous de tota Espanya, per la qual cosa té una àmplia experiència en el que és saber diferenciar un oli de qualitat. Ara Pablo, fruit de tota l'experiència amb la qual compta, ha decidit projectar un producte propi. El seu llançament està previst en el termini aproximat d'un mes.

Amb la col·laboració de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport