El passat cap de setmana va tenir lloc a Eivissa el Campionat d'Espanya de Triatló de Llarga Distància. Fins a allí es va desplaçar Ana Jordà, component del Club Triatló Ontinyent, per a iniciar pocs minuts després de les 08:00h la prova, que estava composta per 4km de natació, entre la platja de Ses*Figueretes i l'illa de Ses Rates, 120km de bicicleta, entre Eivissa i Sant Mateu, i, per a finalitzar, 30km de carrera a peu entre la platja de Ses Figueretes, l'avinguda Espanya i el Dic des Botafoc.
El fort vent i la pluja, sumat a l'exigència d'una competició tan dura, va fer d'aquesta una de les proves més exigents de la temporada, en la qual Ana es va proclamar campiona de la seua categoria amb un temps de 8h 39’ i 33”.
Amb aquesta jornada, es posa punt i final al calendari de la Federació Espanyola de Triatló, amb la vista posada en la temporada 2018.