El cap de setmana es presentava apassionant per a l’Ontinyent 1931. El Juvenil jugava contra un dels grans equips de la categoria, el Carlet, mentre que el primer equip visitava un dels camps maleïts. Aquesta temporada es diferent, els dos equips afrontaven amb ganes un cap de setmana futboler, on el futbol va ser el menys important de tot el que va passar.
El dissabte va tindre lloc un acte lamentable en un moment que deuria haver sigut d’explosió i alegria. L’Ontinyent 1931 Juvenil va remuntar en 6 minuts el 0-1 del Carlet, però quan Jordi Belda va marcar el 2-1, el jugador va quedar estès a terra degut a una lesió. Juanma Bas, un dels entrenadors dels blanc-i-negres, va entrar a atendre al seu jugador i un dels jugadors visitants, que havia estat expulsat, va tornar corrents per colpejar per l’esquena amb una forta agressió al tècnic ontinyentí.
La festa del futbol va quedar totalment empanyada per un acte lamentable que prompte van condemnar tant l’equip local, l’Ontinyent 1931, com el visitant, el Carlet. De fet, l’acció, que va deixar al tècnic d’Ontinyent marejat sobre el camp quasi inconscient durant uns minuts, que va haver de ser ingressat i que per sort ja millora, va ser l’última que es va realitzar amb normalitat amb l’encontre. Quedaven 16 minuts, i tant jugadors de l’Ontinyent 1931 com del Carlet van decidir no jugar més i van estar passant-se la pilota uns a altres com a mostra de repulsa de l’acció realitzada per el jugador visitant.

Juanpe va haver de ser ingressat
Amb ganes d’oblidar el que havia passat el dia anterior amb Juanma Bas, l’Ontinyent 1931 va eixir al camp La Parada de Beniarrés, un rival maleït, amb ganes de fer que el futbol tornara a ser l’important.
I així va ser durant 30 minuts. L’equip guanyava ja 0-1 gràcies al gol de Lluís Felipe, que està de dolç, però tot va canviar en una fortuïta jugada poc abans de complir-se la primera mitja hora de partit, quan el davanter ontinyentí va tractar de rematar una centrada a l’àrea i va rebre un fort colp al nas i va començar a sagnar. El partit va acabar per al davanter que va ser traslladat a l’hospital per atendre’l.
Des del club han explicat en un comunicat que durant el dia de hui se sabrà la gravetat de la lesió de l’atacant, que cal recordar que fa poc que es va recuperar després d’un any de lesió al peu i en l’encontre ajornat va anotar fins a 2 gols.