Arribava a La Puríssima el partit de la jornada. Una jornada de la que, també es cert, sols es van disputar 3 encontres. El CD Ontinyent rebia al Algueña CF, un duel entre dos dels millors equips, pel que havien mostrat, de la categoria.
Amb sols un minut complit, el CD Ontinyent ja anava per davant en el marcador. La pressió en solitari de Cambreta va provocar l’errada visitants i el ja ‘pitxitxi’ compartit de la categoria va posar l’1-0 al marcador de La Puríssima. L’encontre continuava amb intensitat, sent els dos equips conscients del que es jugaven. Al minut 22 arribaria el 2-0, obra de Corella després de rematar una bona jugada i centrada de Chorques.
Quan semblava que el partit podria ser tranquil, res més lluny de la realitat. Penal a favor del Algueña per mans de Tono Huertas i gol de Dani Martínez. Sols 4 minuts després del segon gol dels ontinyentins, els visitants retallaven distàncies.
La segona part va ser molt competida, amb els de Nacho Cantó tenint el control de l’esfèric i les millors ocasions, però sense aconseguir el gol de la sentència. Fallava Mendi, que rematava per damunt del travesser i a pesar que Chorques no va fallar, l’àrbitre va anular el gol del davanter del CD Ontinyent que haguera posat tranquil·litat al final de l’encontre.
No sense patir, però el CD Ontinyent continua líder del grup 8 de la Primera Regional, empatat a 9 punts amb un CD Contestano que aquesta setmana va semblar més terrenal, vencent per 2 gols a 0 al Moixent, i perdent als primers minuts al jugador franquícia i màxim golejador de la lliga, Diego Vicedo.