El Ricardo Cháfer de Montaverner va ser la seu del primer derbi valldalbaidí de Primera Regional aquesta temporada. Un camp on el CD Ontinyent posava a prova la seua bona imatge de la primera jornada i on arribava després de no vèncer en les últimes 2 temporades.
L’encontre va començar mal per als de Nacho Cantó, que al minut 18 van veure com Joan Julià avançava als locals, encaixant així el primer gol de la temporada els ontinyentins. Tan sols 7 minuts després el capità Iñaki Gandia ixiria al rescat amb un remat a jugada assajada per fer l’1-1. Amb aquest resultat s’arribaria al final dels primers 45 minuts.
A la represa els blanc-i-negres van tardar poc en sentenciar el duel, als 6 minuts de la represa seria Cambreta qui es cuinaria ell mateix el gol i tornaria a marcar, després de ser clau en la victòria de la primera jornada. 5 minuts després de posar l’1-2 al marcador, Mendi, que acabava d’entrar al camp, va trobar un baló mort en l’àrea per anotar l’1-3 i sentenciar el duel.
Els ontinyentins es mantenen a la zona alta de la classificació i la pròxima setmana rebran en La Puríssima a una de les grans revelacions d’aquest inici de temporada, el Algueña CF.