Setmana convulsa la passada amb el tema de l’impugnació del Promeses Banyeres davant la Federació de Fútbol de la Comunitat Valenciana, que encara no ha resolt l’ent federatiu al tancament d’esta edició, i amb el gol del Vallada al minut 93 que li llevaba dos punts al club ontinyentí. És moment de passar pàgina definitivament, i fer-ho amb una victòria davant de la seua afició a El Clariano front al Font de la Figuera CF.
El rival de diumente és un equip capaç del millor o del pitjor, com a mostra les últimes dues jornades. Fa dos jornades van aconseguir una sorprenent victòria a Agullent per 1 gol a 2 a pesar de quedar-se amb 10 al minut 30 i amb 0-0 al marcador, en un camp on equips com el Promeses de Banyeres van perdre. Per contra, la passada jornada no van poder passar de l’empat a dos a casa davant un Racing de Novelda que encara no havia aconseguit puntuar en aquesta lliga.
Els números de l’Ontinyent 1931 en casa parlen clar: els ontinyentins han guanyat tots els seus encontres, almenys sobre el terreny de joc. El rival, per contra, ha aconseguit véncer les últimes 3 visites de la lliga.
Hi haurà que veure com responen els dos equips, un Font de la Figuera amb res que perdre, en la dècima posició amb 11 punts, mentre que l’Ontinyent 1931 CF ho fa com a líder amb 20 punts, a l’espera clar de la ja citada resolució federativa.
Una setmana més, l’afició estarà al costat de l’equip per ajudar-lo a aconseguir una victòria que li permeta seguir en llocs de privilegi de la classificació.