El Club Ciclista Ontinyent continua acumulant triomfs. Aquesta setmana han jugat les seues millors cartes a Canals. Diumenge passat Sergi Ribera, que competeix en la categoria d'Infantils de primer any, va guanyar a l'esprint després d'una llarga escapada al costat d'un altre corredor del club organitzador. Per altra part, José Manuel Perales va tornar a guanyar la prova d'Alevins de segon any, aquesta vegada en un ajustat esprint.
Mateo Ferrero també va aconseguir un gran resultat en quedar en segona posició en la categoria d'Infantils de segon any, mentre que les fèmines Carla Sanchis i Vera Mollá van ser les terceres en la categoria d'Infantils de primer any i Promeses de Primer any, respectivament.
La resta dels integrants de l'escola d'Ontinyent també van fer una gran competició. En els més xicotets, Leo Francés va acabar en 6a posició de Promeses de primer any. En Principiants, Julen Moltó va ser l’11é en primer any i Alejandro Serrano al costat de Jaume Beneyto van acabar, després d'una caiguda de Jaume, en les posicions 9a i 12a de segon any, respectivament. En Alevins, Aitor Selva va ser el 13é classificat de primer any, mentre que Nicolás Donat i Alex Tortosa van acabar en les posicions 10a i 14a dels de segon any, respectivament.
En la categoria dels més majors, Fran Gramage va aconseguir colar-se en el top ten amb la 10a posició i Joan Sanchis, Beltrán Raso i Dídac Recatalá van ser 15é, 19é i 20é, respectivament, tots ells en Infantils de primer any. En Infantils de Segon any, Cristian Herrero va acabar en la posició 15a i Pau Santamaría va ser el 18é, mentre que en fèmines Arancha Selva va ser la 7a classificada.