L'Eset Ontinet s'ha complicat la permanència en Lliga EBA. Era un partit clau per a les aspiracions dels col·legials per a aferrar-se més que mai a la categoria enfront d'un rival directe com el NB Torrent, però en un encontre amb moltes imprecisions pels dos equips, els visitants es van emportar la victòria per 66-68 després de fallar el triple guanyador el conjunt ontinyentí, que va tornar a notar la baixa de Kilian.
L’encontre va començar bé per als col·legials, anotant amb facilitat i sabent defensar amb contundència als homes clau del conjunt visitant, el primer quart, malgrat algunes fallades alliberades i amb pèrdues de pilota, va ser còmode a un conjunt de l’Eset que el va guanyar per 21-16. Va ser en el segon quan es va començar a complicar un partit que després del vist en els primers 10 minuts semblava senzill. L'embós ofensiu del conjunt blanc-i-blau va ser molt gran i els visitants van començar a anotar amb facilitat, donant-li la volta al duel després d'anotar només 13 punts els locals, per a anar-se per davant en el marcador al descans per 33-38.
La segona part es va convertir en un partit boig, els despropòsits es van multiplicar i semblava que ningú volguera guanyar el duel. En el tercer els de Nico Sánchez van ser millors i van aconseguir deixar als de Torrent en només 12 punts anotats, però un terrorífic últim quart amb 10 punts anotats i amb polèmica arbitral inclosa, Jakub es va ser expulsat amb dues tècniques per protestar, van ser una llosa insalvable per als d'Ontinyent.
El millor del Eset va ser Alberto Alemán, no sols per ser el màxim anotador amb 18 punts, sinó perquè va ser el que va assumir responsabilitats i el que va anotar els punts quan pitjor estava l'equip, permetent fins i tot tindre tir guanyador als seus que fallaria Félix Climent, que no va estar bé durant el duel i va fallar els 6 tirs que va intentar, i després el propi Alemany en una posició impossible va estar prop d'empatar sobre la botzina.
El van acompanyar Matías Boho amb 15 punts i 7 rebots i Andy López, que va eixir a pista arrossegant la lesió i sense haver entrenat durant la setmana, però que va aconseguir 10 punts i 9 rebots.
Aquesta derrota complica la permanència al ESET Ontinet, però per sort per als col·legials els rivals més directes també estan fallant, per la qual cosa el conjunt de Nico Sánchez segueix a 3 partits de distància del rival que marca la salvació, però cada vegada queden menys jornades per jugar-se.