L'Ontinyent 1931 visita al Castellonense, el diumenge a partir de les 18.30, i ho fa des del lideratge, per segona setmana. La victòria a casa contra el Carcaixent per 4-1 situa a l'equip que entrena Roberto Bas com a líder de la classificació, amb sis punts de sis possibles, set gols a favor i només un en contra.
Els blanc-i-negres visiten a un Castellonense que, encara que va començar la lliga amb victòria, en la segona jornada va perdre davant el Tavernes, per la qual cosa eixirà amb la intenció de guanyar per a no perdre distància respecte als de dalt.
L'equip de Roberto Bas ha demostrat una gran capacitat ofensiva i fortalesa defensiva, una línia en la qual volen seguir, però que no serà fàcil, adverteix l'entrenador. De fet, Roberto Bas explica que tot i el 4-1 de la passada jornada, el partit va ser més complicat del que indica el marcador. Aquest triomf dona a l'equip confiança per a afrontar la següent jornada.
En el conjunt blanc-i-negre ja s'han estrenat com a golejadors Casti (3 gols i de moment, pichichi del grup III), Juanjo Calvo (dos), Lluis Felipe i Rafeta.
El Castellonense és un equip cridat a estar en la part alta de la classificació, per la qual cosa l'objectiu és intentar aconseguir un bon resultat, davant un equip que compta amb “jugadors contrastats en la categoria” detalla l'entrenador ontinyentí.
L'equip ha entrenat per a seguir amb l'encert de cara a gol que ha tingut fins ara. El tècnic sap que les dues victòries han alçat la il·lusió de l'afició, però l'equip ha d'abstraure's d'això, perquè com avança Roberto Bas, “el treball, esforç i l'actitud no es poden perdre. Cal seguir en la mateixa línia i treballar amb humilitat. Encara no hem aconseguit res. Cal anar partit a partit”.