L’Ontinyent 1931 recuperava el primer dels encontres ajornats. Dilluns de Pasqua i els de Roberto Bas visitaven al Montaverner per al seu primer derbi comarcal de la temporada. Un partit on els de Salva Estruch comptaven amb molts ontinyentins, pel que era un partit especial, però que va durar pocs minuts. Els blanc-i-negres van ser molt superiors i el resultat final així ho va mostrar.
Quan sols es portaven 4 minuts jugats, Rafeta va fer una jugada per banda i va col·locar una centrada al cap d’Omar Cortés que va pujar el 0-1 al marcador. El gol matiner va trencar els esquemes de Salva Estruch, fet que es va notar prompte amb dos ocasions claríssimes dels ontinyentins, una d’elles per a Mateo i l’altra anul·lada per fora de joc de Pablo Francés. Als 20 minuts va ser Lluís Felipe qui la va tindre en el mà a mà, però va enviar fora. En el minut 35 sí que aconseguiria el gol Lluís Felipe superant al porter local en el mà a mà. Les ocasions visitants continuarien, però al descans el resultat seria de 0-2.
La segona part va començar igual que la primera, amb els ontinyentins convertint en gol la primera ocasió de perill de que van gaudir. Pablo Francés va realitzar una gran jugada per deixar la passada de la mort per a que el ‘Búfalo’ Mateo espentara al fons de la xarxa. Després de clares ocasions dels ontinyentins per fer més ampla la diferència, però no  seria fins al 71 quan Mateo va rebre una passada de Quico Vidal per fer el 0-4. Faltant 10 minuts arribaria el 0-5 quan el propi Quico Vidal va recollir el rebuig a la frontal i va col·locar el baló prop del pal per anotar el que seria definitiu 0-5.
Els ontinyentins aconsegueixen igualar en punts al CD Contestano, però amb un partit menys que els del Comtat, pel que l’equip de Roberto Bas podria situar-se com a líder en recuperar els encontres pendents. El pròxim, aquest mateix dissabte a les 18:00 a El Clariano davant del Rayo Ibense ‘B’.