Després d'unes setmanes complicades, a pesar que el bon joc mai havia desaparegut, l'Ontinyent 1931 ha jugat un dels millors encontres de la temporada per aconseguir una golejada que El Clariano ja no recordava, aconseguint fins a 7 gols davant del Font de la Figuera.
Després d'un tanteig inicial on els ontinyentins es feien des de ben prompte amb la possessió de l'esfèric, el primer gol arribaria als 20 minuts, quan un centre-xut de Martín Nebot el va desviar el porter, però va caure a les botes d'un 'Búfalo' Sanchis que anotaria l'1-0. A la mitja hora de joc, un error visitant en defensa deixaria al capità Osoro completament sol en el mà a mà amb Héctor Valero, a qui va superar per posar el 2-0. Amb aquest gol els de La Costera se'n van vindre avall definitivament, i encara a la primera part arribaria el tercer, obra d'Ángel Galán després d'un gran servei en profunditat. El gol podia haver arribat abans, però una falta llançada per Jorge es va estavellar al pal.
A la represa el domini continuava sent totalment local, i seria als 10 minuts quan arribaria el quart, obra de Lluís Felipe després d'una jugada i assistència de Peli. Tres minuts després seria un jugador visitant qui introduiria el baló a la seua pròpia porteria després d'una centrada de Diego. Als 20 minuts de la represa els locals farien el sisé, obra de Jorge en fer un gran llançament llunyà molt ajustat. Seria a l'últim minut de partit quan tancarien la golejada els locals amb un gol d'Álex Pascual després d'una combinació iniciada pel propi atacant amb Júnior, que el Juvenil li cediria per fer el seté.
L'Ontinyent 1931 continua com a líder, almenys fins que la Federació, que va cridar a declarar a l'àrbitre, es pronuncie sobre el resultat de l'encontre davant un Promeses de Banyeres que va caure en casa davant del Vallada. La pròxima jornada un nou encontre clau, ja que els de Roberto Bas visiten el Pinoso, actual segon classificat a tant sols 1 punt dels ontinyentins i empatats tant a gols a favor com a gols en contra.