L'Ontinyent viatjava hui a les Illes Balears per a enfrontar-se a un equip, l'Atlètic Balears, que es jugava la vida. L'equip local ha reafirmat la seua trajectòria ascendent en guanyar a l'Ontinyent, un Ontinyent que ha acusat el cansament de la final de Copa Federació disputada dimecres passat.En la primera part, després d'un inici sense massa aproximacions però amb més domini local, l'Atlètic Balears s'ha avançat per mitjà de Malik, amb un xut sec en el minut 19. Poc després Campos ha parat una falta i en el 25 ha arribat el segon, per mitjà de Nike López.

Vist el resultat, en el minut 30, Vicente Parras ha realitzat un canvi ofensiu, amb l'eixida de Raúl al terreny de joc, en substitució del defensa Carrasco, que tenia una groga. Sascha de cap ha pogut retallar distàncies en el 32 i en la jugada següent ho han intentat Bauti i Nemesio, però en tots dos casos la defensa local ha evitat el perill.

Abans del descans Juanan ha pogut marcar, però la seua rematada ha eixit fora. La segona part no ha començat bé per a l'Ontinyent, atès que en el 48, el col·legiat ha assenyalat un penal a favor de l'Atlètic Balears, que ha transformat Fullana per a posar el 3-0.

En el 60 ha retallat distàncies l'Ontinyent, amb un gol de Sascha en rematar un córner. Juanan a centre de Soler ha pogut posar més emoció en el marcador. L’Ontinyent ha intentat retallar distàncies, com amb el remat de Juana que han desviat entre el porter i el pal, però no ho ha aconseguit i allarga la llarga ratxa de partits sense guanyar lluny de El Clariano.