El primer equip de l'Ontinyent CB saldava este diumenge amb victòria el seu primer partit de lliga. D'esta manera, l'Eset-Ontinet confirmava les bones sensacions que l'equip ha transmés durant la pretemporada.
Els ontinyentins van realitzar un bon partit, en el qual ja van marcar distàncies en el primer quart, amb un primer parcial de 27-17. Encara que en el segon parcial el Molina Basket va reaccionar per a posar en el marcador un parcial de 16-25, en la segona part, l'equip de Marc Escoda va dominar els dos quarts i especialment intens va estar en l'últim, en el qual un parcial de 24-17 va deixar clara la victòria per als locals.
Va destacar Diagne, amb 29 punts i 19 rebots. A més, va carregar amb 9 faltes personals a jugadors rivals. També van destacar els 12 punts de Marco Villalba i de Marcos Taeño.