L'Ontinyent va perdre el diumenge a Crevillent, en el que suposa la segona derrota consecutiva. El partit es va posar cap amunt per als ontinyentins en el minut 13, en una jugada desafortunada, ja que el xut de Miguel va tocar en un defensor de l'Ontinyent, la qual cosa va deixar descol·locat al porter de l'Ontinyent, Raúl Poveda. Va poder l'equip local aconseguir el segon amb un tret al pal.
Per part de l'Ontinyent, Fernando Doménech ho va intentar, però el seu remat el va desviar amb els punys Óscar.
En la segona meitat, l'Ontinyent ho va intentar per mitjà de Rafeta, en el 50, però el seu tir el va desviar el porter. Miguel Ángel Mullor va retirar Rafeta per donar entrada a José Antonio Soler. Una altra vegada Fernando Doménech ho va intentar però es va trobar amb Óscar.
El partit va tenir un final amb moltes circumstàncies, amb l'expulsió de Gallardo que va deixar al Crevillent amb 10 en el minut 80. Tan sols dos minuts després va arribar l'empat de l'Ontinyent amb un gol en pròpia porta, però en el 89 Carles Ruzafa va aprofitar un baló mal tret en defensa per l'Ontinyent per a posar el definitiu 2-1.
Malgrat les dues derrotes consecutives, l'Ontinyent continua en llocs d'ascens, encara que en la tercera posició i amb menys distància respecte als seus perseguidors.