Un gol del CD Castellón en cada meitat, aprofitant sengles rematades de cap en els compassos inicials de cadascuna d'elles, han evitat a l'Ontinyent CF eixir dels llocs de baix, perdent a més el goal-average particular davant d'un renascut Castellón.
El partit començava amb un seriós avís dels locals, que ja en el minut 1 la va tindre quan César Díaz es va trobar amb Craviotto en el seu primer minut com albinegre. També la tindria Cubillas, però la defensa local va aconseguir enviar a servei de cantonada el cop de cap del capità orellut. En el servei de cantonada César Gálvez s'avançaria a la defensa de l'Ontinyent CF enviant un remat de cap inapel·lable per posar l'1-0. Els següents 20 minuts van ser de setge constant castellonenc, fins i tot Craviotto va haver de realitzar una gran intervenció en un mà a mà enfront de Cubillas, i el rebuig posterior el llançaria fóra Pablo Roig. L'Ontinyent estava grogui, i encara que intentava arribar a l'àrea rival amb més cor que cap, tant la saga castellonenca com l'ex de l'Ontinyent, Álvaro Campos, van estar segurs.
Després de la represa tornava a començar millor el Castelló, tant que en el 51 Muguruza va tindre una claríssima ocasió per a posar el 2-0, un 2-0 que no tardaria a arribar quan César Díaz va debutar de la millor manera possible i va aprofitar un centre de segona jugada per a creuar de cap davant l'estirada de Craviotto per a posar el 2-0. A partir d'ací els de Vicente Parras van tindre el control de l'esfèric, encara que no aconseguien crear perill. L'únic acostament que va crear perill de l'Ontinyent va arribar en el minut 84 amb un centre de Pablo Carbonell que David Torres, molestat per la saga local, va rematar alt. El Castelló si que va continuar inquietant a la contra, i un inspirat Craviotto va salvar a l'equip d'un mal major fins a 3 ocasions.
A més de la mala notícia quant al resultat, el club del Clariano no va guanyar per a problemes, i és que en el minut 4 Calahorro va haver de ser substituït amb clars gestos de dolor i tocant-se el genoll, la qual cosa fa presagiar el pitjor, i en el 74 Julen també va ser substituït, encara que en aquest cas va ser un dur colp, i el propi central navarrés va tranquil·litzar als aficionats amb un missatge a les xarxes socials.
Amb aquesta derrota l'Ontinyent CF continuarà una setmana més en posició de promoció de descens amb 22 punts, però veu com alguns rivals s'allunyen i uns altres s'acosten perillosament. L'Ontinyent CF espera ja el derbi de la setmana vinent davant del CD Alcoyano, un derbi en el qual tots dos conjunts necessiten la victòria per a respirar en la taula. El partit serà el diumenge a les 17:15 hores.

Fitxa tècnica:
CD Castelló: Campos, Satrústegui, Delgado, Regalón, Muguruza, Rafa Gálvez, Ramos (Óscar 89'), Pablo Roig (Theo 72'), César Díaz, Caballero i Cubillas (Jairo 80')
Ontinyent CF: Craviotto, Soler (Álex Felip 59'), Enrique, Julen (Carbonell 71'), Fuster, Calahorro (Albiol 5'), Juanan, Zarzo, Machado, Tito i David Torres.
Gols: 1-0 Gálvez (8') 2-0 César Díaz (54').