En la primera part, tots dos equips han tingut ocasions, amb una pilota al pal per a cadascun. Les primeres aproximacions han arribat per a l'Ontinyent per part de Julen Monreal, encara que la primera clara per a l'equip de Vicente Parras ha arribat en el 19, però el remat de José Antonio Soler l'ha parat Felipe. En el 23 Raúl González ho ha intentat de xilena. A la mitja hora de joc el Torre Levante s'ha vist obligat a realitzar el primer canvi, per lesió de Bisbal, que ha sigut substituït per Pepe, juvenil de l'equip de Orriols.
En el 31 Raúl González ha estavellat una pilota en el pal i poc després el col·legiat ha assenyalat penal a favor de l'equip blanquinegre, per mans de Guille. L'encarregat de llançar-lo ha sigut David Bandera, però Felipe li ha endevinat el llançament per a evitar el gol.
En la segona part, Rober Sierra ha sigut a punt d'avançar a l'Ontinyent. Parras ha retirat a Russo per a donar entrada a Anaba. A poc a poc, el Torre Levante ha anat avançant línies a la recerca del gol. Satoca ha evitat el primer en un mà a mà, però ja en el 62 no ha pogut fer res per a evitar el tant de Yagüe.
Amb l'1-0 (1-2 global), el Torre Levante ha perseguit el gol, però l'Ontinyent ha pogut aguantar el marcador fins al final per a alçar la Copa Federació (fase territorial) i enfrontar-se ara als guanyadors de les altres autonomies.