Divendres passat 19 i dissabte 20 de juliol, es va celebrar a Ontinyent la competició de les 24 hores esportives. El torneig de bàsquet 3x3 organitzat per Ontibasket va comptar amb la participació de més de 32 equips, la qual cosa va establir un rècord en la modalitat. L'esdeveniment va atraure equips de diverses localitats com Madrid, València, Benidorm i Almansa.

En la categoria sènior masculí, l'equip Rado Pakolo va obtindre el primer lloc i, amb això, un premi de 1000 euros. El segon lloc va ser per a Bball Center. Aquesta categoria va ser la més concorreguda amb la participació de 18 equips. Per part seua, en la categoria sènior femení, l'equip Copytim va guanyar el primer lloc, seguit de La Groga en segon lloc. Les campiones van ser les jugadores del Lucentum Alacant.

En la categoria júnior, The Cocks es va proclamar campió, mentre que Ontibasket es va situar en la segona posició. Tots els partits van ser retransmesos en viu a través del canal de Twitch de Ontibasket. A més, es va disposar d'una zona ‘gaming’ amb una PlayStation on es va jugar al NBA. Per a completar la jornada, Ontibasket va oferir fruita i aigua als participants, així com la música d'un DJ que va ambientar l'acte durant tota la nit.