Alejandro Santa Moreno, de 27 anys, té una àmplia formació en el món de l’audiovisual, la comunicació i el màrqueting. Des de menut li ha agradat la Fotografia, per la qual cosa reconeix que es va equivocar en començar Administració i Direcció d’Empreses a Alacant. S’ho va deixar tan prompte com va poder, i de seguida es va encaminar al que realment li agradava. 
És operador de càmera, especialitzat en direcció de Fotografia en València; graduat en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid i Màster en Màrqueting Digital, del qual prepara en estos moments el TFM. La seua idea quan finalitze és seguir la seua formació amb el postgrau en Accelerador de Talent Directiu de la Universitat Nebrija, que l’especialitzarà en gestionar equips. 
Està vivint actualment en Madrid, on treballa com ‘freelance’ per a diferents empreses. Té al seu abast diferents curts i sèries, i ha treballat en Mediapro i ATM Broadcast, on va arribar a gravar els partits de classificació per al Mundial de Futbol que tenien lloc a Madrid i els voltants, fins que la pandèmia ho va parar tot. Ha gravat anuncis per a grans marques com Cartier, i ha treballat en grans festivals com Río Babel. Explica que la vida en Madrid, “i sobretot la del ‘freelance’”, és un poc accelerada. “Una vegada et claves en este món i et van coneixent, vas de lloc en lloc, a projectes, segons et criden”, afig. 
Mentre estudiava Periodisme, li va sorgir la possibilitat de treballar en l’empresa del pilot de rallies Óscar Fuertes, amb qui va estar la passada setmana en Túnez gravant les proves dels vehicles per al Rally Dakar, un projecte en el qual està involucrat Jesús Calleja. Allí, en ple desert, ha filmat i editat contingut, que s’ha publicat en la mateixa pàgina oficial de Calleja en xarxes socials, en una experiència que ha sigut “molt bona”, encara que amb molt de cansament i molt de fred, admet. “Sobre les 16:00 hores ja estava caient el sol, i a partir de les 17:00 hores, hi havia sobre 10º i molt de vent”, assenyala. Allí va coincidir també amb l’ontinyentí Miguel Ángel Guerrero, que serà el mecànic d’assistència d’Óscar Fuertes i Jesús Calleja.

Alejandro col·labora a més amb la productora audiovisual Red Burton que, entre altres coses, crea continguts per ‘influencers’ com Jorge Cremades o María Pombo. I a més d’esta empresa, plataformes com Netflix o Amazon Prime, també s’han convertit en recursos on donar eixida als seus projectes. 
Degut al gran volum de treball d’estos últims mesos, portava sense vindre a Ontinyent des de febrer. I és que Alejandro comenta que la pandèmia ha accelerat el consum de contingut digital i xarxes socials. “Treballava tots els caps de setmana”, comenta. Un ritme que es va vore obligat a parar per a vindre a la seua ciutat natal amb motiu de la mort del seu iaio, Juan Moreno, qui va ser porter de  l’Ontinyent CF durant els anys 60. 
El que més li agrada del seu treball “és crear algo que, quan ho veges, et genere un sentiment”. I més enllà d’açò, el seu objectiu és poder deixar petjada d’alguna manera. “Moltes vegades es crea tant contingut i de tant baixa qualitat, que veus algo i al moment ho has oblidat”, comenta Álex. Per això, per a ell el millor és “crear contingut que puga inspirar a altres persones i puga generar un canvi en algú”. 
Es caracteritza per esta obert a nous reptes, reciclant-se per afrontar una nova realitat “en la qual moltes de les professions actuals es reemplaçaran”, considera. Per això, creu que les professions més artístiques o innovadors seran més difícils de reemplaçar i considera important “estar preparat per a este canvi que va a vindre”. 
Està molt unit a Ontinyent, localitat que freqüenta habitualment. “Ontinyent sempre ha sigut la manera de desconnectar d’esta botgeria que és Madrid; és necessari un 'paró' per baixar, perquè Ontinyent sempre és com tornar a casa”. L’ontinyentí està immers en diferents projectes dels quals, pel moment, no pot desvelar detalls. 
els participants que, en la seva visita, van poder disfrutar d’un breu descans en l’ermita de Sant Esteve, on van quedar molt gratament sorpresos per les espectaculars vistes que es poden gaudir des de l’ermita, des d’on es pot divisar tota la vall d’Albaida.