Carmina Gramage Bas i Santiago Prieto Gramage, mare i fill, anuncien la publicació del llibre La cuina de Carmina. Aquest projecte naix com a conseqüència de la creació, fa uns pocs anys, del canal de YouTube amb el mateix títol del llibre que ara es presenta, on Carmina i Santiago expliquen i elaboren les receptes més importants que es van fer als restaurants que van regentar, com ara el bar Toni, al polígon industrial, La Gamba de Oro i El Comedor al carrer de Martínez Valls, sobradament coneguts a Ontinyent i a la comarca de la Vall d'Albaida. Ara mateix compten amb més de 2.000 subscriptors al canal de Youtube, amb una gran quantitat de visualitzacions dels vídeos que publiquen i més de 4.000 seguidors al seu compte d'Instagram.
Van ser Carmina, amb el seu espòs Antonio Prieto que, malauradament, ens va deixar fa un mesos, qui van dur endavant aquests projectes on, progressivament, s'hi van incorporar els fills per ajudar en la seua aventura gastronòmica familiar. Ara com ara, la família Prieto-Gramage són un referent en la gastronomia local.
Totes aquestes bones sensacions han estat clau perquè Carmina i Santiago s'embarquen en aquest projecte editorial amb la mateixa estima que ens han cuinat al llarg de més de quaranta anys.

Micromecenatge
Al moment de presentar a la premsa i a les xarxes La cuina de Carmina es convocarà un micromecenatge o subscripció popular per a què la gent interessada puga inscriure’s per avançat i adquirir el llibre, i així obtindran el privilegi que el seu nom figure imprés a la publicació amb la resta de mecenes que hi cooperen.
Per a més informació les interessades i interessats es poden posar en contacte amb el restaurant La Cuina al telèfon 962 387 762‬, o bé correu electrònic info@lacuinarestaurant.es‬‬
Presentació de La cuina de Carmina
Està previst que la presentació del llibre siga el dimecres 10 de desembre de 2025, a les 19.00 al saló d'actes del Centre Cultural Caixa Ontinyent, al carrer del músic Josep Melcior Gomis.