El restaurant Black Pork, conegut per ser la 'jamonería' moderna d'Ontinyent, s'ha convertit en un lloc de referència a la ciutat per a gaudir de desdejunis i esmorzars, així com d'una varietat de tapes d'embotit ibèric i formatges.
L'establiment destaca especialment pels seus plats per als sopars, entre els quals destaquen alguns com la pota de polp a la gallega, clòtxines al vapor, ensalada de ventresca, capellans, pericana, etc. A més, entre els plats més populars destaca el seu "surtido Black Pork", una taula d'ibèrics de bellota que ha guanyat una merescuda reputació entre els comensals donada la qualitat dels seus productes.
A més, motiu de les pròximes Festes de Moros i Cristians d'Ontinyent, el Black Pork ha dissenyat dos menús especials, de 25 i 35€ respectivament, que inclouran aquests plats destacats. El restaurant ha anunciat que ja és possible reservar taula per a gaudir d'aquests menús en els dies especials de les festes.