L'Associació d’Embotits Tradicionals i Artesanals d’Ontinyent va estar els passats dies 6, 7, 8 i 9 d'octubre en la XXXIII Fira Gastronòmica de l'Alcúdia, una de les més destacades que se celebra a la Comunitat Valenciana.
Carnisseria Medina, Carnisseria Sant Antoni, Carnisseria Donat, Carnisseria Vicente i Carnisseria Amparín d'Ontinyent van ser els establiments participants, que van promocionar els productes típics d'Ontinyent i van portar la marca de la ciutat fins al municipi de la Ribera Alta.
Visitants d'Alberic, Alzira, Alginet, etc. Molts van ser els compradors interessats en aquests productes, molts d'ells ja coneguts, ja que l'Associació ontinyentina ja s'ha deixat veure en aquesta fira des de fa anys. Els productes que millor acolliment van tindre entre el públic van ser la llonganissa i la botifarra de ceba fresca. Des de l'Associació, el seu president, José V.Donat destaca l'èxit de participació un any més, i assenyala que es van repartir 4.500 degustacions entre els assistents. L'Associació participa anualment en aquesta fira de l'Alcúdia i la Mostra de València, en aquesta última en tractar-se d'un esdeveniment de més envergadura, es reparteixen al voltant 15.000 degustacions.
Enguany el certamen va comptar amb 40 expositors i 14 zones de restauració. A més de comptar-se amb l'oferta tradicional de carns i embotits casolans, també es va comptar amb formatges, salaures, dolços i pans artesans o els cellers valencians.