L’ontinyentí Joaquín Prieto Gramage ha sigut nominat com a Millor Sumiller de 2020 en els Premis Verema, convocats per una de les webs de vins més importants de parla hispana a nivell internacional (www.verema.com).
L’ontinyentí, que regenta junt al seu germà Santiago els restaurants La Cuina i Sents (este últim amb 1 estrella Michelín), es mostra “molt content”, ja que compartix nominació amb altres figures destacades, com ara Alberto Redrado (L’Escaleta), Álvaro Medina (Culler de Pao) o Enrique García Albelda (BonAmb). 
Joaquín Prieto és un apassionat del món del vi i “tot el que l’envolta”, tal i com explica, que va començar a endinsar-se en esta especialitat primer per afició i qüestió de treball, i després per voluntat de créixer i seguir aprenent amb diferents cursos i cates. “És un continu aprenentatge, no saps mai prou”, assegura. 
Els Premis Verema compten amb un total de 16 categories, entre elles també la de Vi Blanc de l’any 2020, Millor Tinto o Millor vi Espumós, entre altres. La decisió serà per votació popular i es pot votar a: verema.com.
Participar en la votació suposa entrar en el sorteig d’una entrada per assistir a l’Experiència Verema València (inclou 1 entrada a la cata inaugural dijous +  1 entrada a l’Espai Verema divendres + 1 cata divendres + 1 sopar baix braç + 1 cata dissabte). 
La data límit per a votar serà fins diumenge 6 de juny de 2021. L’acte d’entrega dels Premis Verema està previst que se celebre el 15 de juliol a l’Hotel Las Arenas de València.