Un dels actes del Mig Any d'Ontinyent ajornats per l'Ajuntament d'Ontinyent i la Societat de Festers del passat cap de setmana amb motiu dels tres dies de dol per les víctimes en l'incendi del barri de El Campanar de Valencia va ser el concert de la Societat Unió Artística Musical al teatre Echegaray. 
En el seu lloc, des de La Unió s'ha decidit celebrar el concert este diumenge, 3 de març, a les 11:30 hores, després de l'esmorzar de germanor en la Societat de Festers. Des de La Unió comenten que esta data era la que "menys baixes de músics i compromisos comportava, i en la qual el director, Ramón Garcia i Soler, podrà estar". 
Després que l'Ajuntament d'Ontinyent i la Societat de Festers decidiren suspendre els actes, Festers es va reunir divendres per la vesprada per decidir una nova data, que serà el cap de setmana del 5 al 7 d'abril. Des de La Unió expliquen que els era impossible realitzar el concert en esta data, ja que "som banda oficial d'una de les comparses en les festes d'Agullent", assenyalen. 
El canvi de dates ha fet complicat que alguns directors puguen acudir. Si bé, és el cas de Jaume Blai Santonja, que "s'havia organitzat amb molt antel·lació per a poder vindre, però segurament no puga vindre per problemes d'agenda", comenten des de La Unió. També és el cas de Saül Gómez, que no podrà acudir perquè tenen concert d'Agullent. Estos seran substituïts pel director de La Unió. 
A pesar que este cap de setmana alguns dels músics i directors no podran estar amb motiu dels actes fallers, "cobrirem el concert amb un poc menys de plantilla, però farem un concert de qualitat i eixirà avant", asseguren des de La Unió. A més, esperen que el públic responga i puga acudir, ja que s'esperava una gran afluència de públic. 
La primera part inclourà les obres Mi Barcelona (pasdoble-marxa); Miquelet de cota (marcha mora); La Rosa dels vents (marxa cristiana); Alsbanu tsarrai (marxa mora); Dos noms de festa (marxa cristiana); i Danza Colorista (ballet). 
En la segona part s'interpretaran les obres: Any 63 (pasdoble); Jorge Mataix (marxa mora); Alfredo Capità (marxa cristiana); Paco Verdú (marxa mora); Chimo (marxa mora); i l'Himne a Ontinyent.