L’Associació d’Embotits Tradicionals i Artesanals d’Ontinyent, integrada en COEVAL, participarà a partir d'aquest divendres, 6 d’octubre, i fins el dilluns, dia 9, en la XXXIII Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, una de les més importants que se celebren en la Comunitat Valenciana.
Els establiments associats que hi participaran són: Carnisseria Medina, Carnisseria Sant Antoni, Carnisseria Donat, Carnisseria Vicente i Carnisseria Amparín, els quals promocionaran l’embotit artesanal ontinyentí a un nombrós públic que tots els anys acudeix a l’Alcúdia.
Este any el certamen compta amb 40 expositors i 14 zones de restauració, amb carns, embotits, formatges, dolços, pans artesans, bodegues, etc.
El president de l’associació, José V. Donat ha destacat que “l’associació té com uns dels seus objectius donar a conèixer i difondre el prestigi que sempre ha tingut el nostre embotit. Així, en 2017 la promoció es completa després d’haver passat el mes d’abril en la Mostra de València”, afegeix.
La fira tindrà lloc en el parc de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, en horari de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 22:00 hores per als expositors, i des de les 11:00 fins les 00:00 de la nit per als espais de restauració. La inauguració serà aquest divendres a les 18:00 hores.
L’Associació d’Embotits promocionarà la marca Ontinyent en l’Alcúdia
Del 6 al 9 d’octubre cinc carnisseries d’Ontinyent estaran a la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, una de les més importants de la Comunitat