- Com ha sigut tornar al món del periodisme?
- La veritat és que, des que va tancar Canal 9, estava dedicant-me a altres coses, a les quals encara em dedique, i havia deixat d’exercir el periodisme. El que passa és que em van contactar fa un any i mig per oferir-me tornar a donar suport de presentació a un programa d’economia que ja s’estava fent.
Primer vaig dir que no, perquè no m’acabava de compensar, després me’l van tornar a oferir i ja vaig dir que sí. En una primera etapa, era un programa que durava una hora i l’emetíem a les 19:00. I ara, amb la nova direcció, han volgut, per qüestions internes de la casa, llevar el programa d’eixa franja horària, i posar-lo a les 15:30, fer-lo més reduït, canviar el format... Diguem que es busca un format més dinàmic, més fresc, i amb una única persona a la presentació. La pretensió és estar al costat dels empresaris, parlar de qüestions d’economia, seguir un poc l’actualitat de l’economia de l’empresa, investigació, tecnologia i totes estes qüestions.

- Ho compagina amb les altres ocupacions laborals?
- Sí, ho compagine tot, continue sent narradora d’audiollibres, però també hi ha un vessant que no coneix la majoria de la gent, que és el de les teràpies en hipnosis clínica i psicosomàtica. Com que això és un tema en el qual estic prou centrada ara i que m’agrada, estic compaginant les dos coses.
- La temàtica del programa és l’economia i l’empresa, un àmbit molt gran...
- Sí, és ampli en el sentit que el que volem és abastir tots els àmbits que puguen tindre relació amb l’economia, perquè d’una manera o d’una altra, per exemple, si parlem d’autònoms, estem parlant d’economia. El que volem és donar una visió molt amable de l’economia: que qualsevol persona que sintonitze À Punt Ràdio entre les 15:30 i les 16:00, puga escoltar un programa que parla d’economia, però sense ser excessivament tècnic. Per exemple, la qüestió de la responsabilitat social de les empreses. Cada vegada són més les empreses i els empresaris que se la prenen seriosament i que és important per a ells, tant a nivell intern com extern. I en aquest sentit, ajudem a donar una visió diferent de l’empresari o l’empresària o l’emprenedor, que realment, forma part de la societat..
- A qui d’Ontinyent li agradaria portar al programa?
- No sabría dir-te, la veritat és que han vingut persones d’Ontinyent i han sigut programes que han estat molt bé, perquè a Ontinyent la tradició empresarial és antiquíssima i està molt arrelada. L’última persona que va estar va ser un empresari dels transports, Paco Sanchis. Ell i la dona, Maria Ángeles, i la veritat és que va ser un programa que va ser molt interessant perquè vam aprendre molt sobre logística, una qüestió que està molt en boca de tots i no la coneixem del tot.
Jo trobe que qualsevol empresari de la localitat que estiga fent alguna cosa realment capdavantera, en tecnologia o investigació, podria ser interessant.
- El nou programa va començar fa tres setmanes. Quin balanç fa d’estes primeres setmanes, amb el canvi de format i d’horari?
- Personalment, crec que el canvi d’horari és interessant, en el sentit que és una hora en què hi ha molta gent fent camí del treball, perquè a les 15:30, a les carreteres hi ha moltíssims cotxes, i por tant, hi ha molta gent que pot estar escoltant la ràdio.
I per a mi, el canvi de format ha sigut molt positiu, perquè crec que el nou programa transmet sensació de més frescura, de més dinamisme. Com que ja no és una hora de programa, sinó 30 minuts, anem directament a informació d’actualitat, combinada amb dos entrevistes, una que anomenem l’entrevista del dia, que és la més forta i la més llarga, i després una segona entrevista a una persona especialitzada que ja té més relació amb alguna notícia del dia.
És a dir, per a mi, el canvi ha sigut molt positiu, i l’ambient de treball també és en total sintonia.