La plaça de l'Ajuntament de València va acollir el passat cap de setmana Tastarròs, la festa de l'arròs que organitza la DO Arròs de València i que dedica una part important de la seua activitat a ser un fòrum per a aprendre a cuinar arròs de la mà dels cuiners més prestigiosos de la Comunitat Valenciana. Entre els cuiners que van participar estava el xef ontinyentí Toni Prieto, que va sorprendre els assistents amb un arròs sec d'embotit d'Ontinyent i carabassa. L'ontinyentí ja va participar l'any passat com a assessor d'un restaurant i enguany, el gerent de la DO Arròs de València, Santos Ruiz, el va animar a participar en este certamen en el qual l'objectiu és posar en valor la qualitat de l'arròs valencià.
Toni Prieto fa un balanç molt positiu d'esta iniciativa que, en el seu cas, va aprofitar per a unir dos productes de primera qualitat, com són l'arròs DO València, amb l'embotit d'Ontinyent, concretament, de Carnisseria Donat. L'arròs que va preparar Prieto i que va tindre una gran acollida per part dels assistents, portava llonganissa, xorís i botifarra d'Ontinyent, que contrastava amb el punt dolç de la carabassa.
Actualment, Toni Prieto ha enfocat la seua carrera cap a l'assessorament a restaurants i formació gastronòmica.