El conegut padre Ángel ha fet entrega dels II Premis a l’Empresa Solidària aquest dimecres al Centre Cultural Caixa Ontinyent. A més, el fundador i president de l’ONG “Mensajeros de la Paz”, realitzava una xerrada-col·loqui al voltant de les persones amb discapacitat en aquest acte, en el qual el Projecte Trèvol, de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, ha reconegut a quatre empreses de la zona per la seua labor a través de la seua Responsabilitat Social Corporativa. Les empreses premiades han sigut Lurbel, Penadés y Ureña, Vapla i Rapife.
Des del Projecte Trèvol, la seua directora, Maria Amèlia Martínez, explicava que aquestes són quatre empreses amb una llarga trajectòria de col·laboració amb el Projecte Trèvol i amb tota la societat de la comarca. “Volem agrair la presència del pare Àngel, que va fer un esforç extraordinari per tal d’estar en nosaltres, ja que havia de viatjar cap a Hondures a la 1 de la matinada. Açò posa de manifest el valor que tenen les oportunitats de treball que donen les empreses en contractar a persones amb discapacitats importants. Per descomptat, agraïm a les empreses premiades la seua contribució al llarg d’aquests anys per la seua acció de responsabilitat social corporativa centrada en les persones” declarava Martínez.
Per la seua banda, el vicepresident i conseller de Benestar Social de la Mancomunitat, Jaime Peris, explicava que és important reconéixer la labor social que fan aquestes empreses i que contribueixen a millorar la societat. Peris incidia en com és d’interessant escoltar l’experiència del pare Àngel, “tot un exemple de compromís i solidaritat, sempre ajudant a les persones més desafavorides de la manera més desinteressada” declarava Peris. 
El pare Àngel és conegut per la seua implicació en nombrosos projectes d’integració social i per estar al davant de la parròquia de San Antón a Madrid, una església que roman oberta les 24 hores per acollir a persones sense sostre, independentment de la seua religió, cultura o origen, i oferir-les menjar o atenció mèdica, entre altres.
A la seua intervenció, el pare Àngel destacava la superació de les persones amb discapacitat i la responsabilitat de tota la societat d’integrar a aquestes en tots els aspectes de la vida quotidiana. 

Amb la col·laboració de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport