El Tastarròs 2024, que es va dur a terme el passat diumenge a la plaça de l'Ajuntament de València, va reunir els millors xefs i restaurants de la Comunitat Valenciana per a celebrar la riquesa i la tradició de l'arròs valencià "de la terreta".
Tant Arturo Roig com el cap de cuina Jordi Tornero, van presentar una proposta innovadora i deliciosa que va captivar els paladars dels membres del jurat, on es trobaven crítics gastronòmics que participen en mitjans de comunicació nacionals i autonòmics.
Tal com comentava el cuiner i propietari d’ARV, Arturo Roig: “La participació en Tastarròs 2024 no només posa en relleu la cuina de proximitat del restaurant A Roig Viu, sinó també el compromís del projecte amb la promoció de la gastronomia valenciana.”
L'ambient festiu de la plaça de l'Ajuntament de València va ser el marc perfecte per a aquest esdeveniment, que any rere any aconsegueix destacar la importància de l'arròs en la cultura i la cuina valencianes. El concurs de Tastarròs és una oportunitat única per als restaurants de demostrar la seua creativitat i mestria en l'elaboració de plats d'arròs, on A Roig Viu va estar a l'altura de les expectatives.