El passat cap de setmana va tindre lloc el DNA Festival Gastronòmic de Dénia, amb la participació del licor d’herbes aromàtiques de la marca ‘Herberet’, produït per una empresa bocairentina.
Aquest festival de dimensió internacional, està organitzat per l’Ajuntament de Dénia i l’Agència Valenciana de Turisme, té al xef Quique Dacosta com a portaveu i comissari gastronòmic. i vol rendir homenatge a la gastronomia com a essència de l’estil de vida mediterrani, com a part del seu ADN cultural.
I com no, no podia faltar l’herbero, que va estar present mitjançant la marca ‘Herberet’ com a productor, única de la Vall d’Albaida, de entre 30 productors i artesans que van ser seleccionats per mostrar els seus productes.
Per al festival es va preparar un taller d’herbes aromàtiques de les utilitzades per a l’elaboració del licor d’herbes ‘Herberet’, a més d’una maqueta de Playmobil que mostrava els seus processos de fabricació.
L’Herberet va ser presentar a nivell internacional a 50 prestigiosos xefs de tot el món, 15 d’ells estreles Michelin, entre els que es trobaven Joan Roca, Paco Torreblanca, Jordi Cruz, Ricard Camarena, Kiko Moya, Andoni Luis Aduriz y Mª Carmen Vélez.