El Club Natació Ontinyent participava el passat cap de setmana en el Campionat autonòmic infantil d'hivern. Els nadadors infantils de Julia Soriano i Asier Gramage es van desplaçar fins a Elx, on tenia lloc aquesta competició.
Julia Soriano va competir en categoria infantil en els 400 lliures (16ª), en els 50 lliures (40ª), en els 200 lliures (25ª) i en els 800 lliures (14ª). Per part seua, en la mateixa categoria Asier Gramage va competir en els 50 braça (29é), els 100 braça (29é); els 200 braça (20é) i els 200 estils (10é).
Des del Club Natació Ontinyent destaquen que aquests resultats han sigut "espectaculars", i lamenten que "enguany la Federació de Natació de la CV no haja efectuat la classificació per edat com la temporada passada, normativa amb la qual Asier s'haguera proclamat campió autonòmic dels 200 metres estils". Així i tot, des del CNO donaven l'enhorabona als dos pel seu rendiment en la competició i implicació en els entrenaments.
El Club no va poder comptar amb la participació d'Asier Sendra per lesió.