L'Ontinyent 1931 tenia un important partit davant el cuer, el Silla i ho era per diversos motius. En primer lloc, per a trencar la mala ratxa de resultats com a visitant i en segon lloc, perquè el seu màxim rival, el Jove Español, havia empatat i per tant, una victòria suposava tornar a igualar a punts amb l'equip alacantí.
Tot i eixos al·licients, la primera part de l'equip de Roberto Bas ha sigut per a oblidar, amb un gol encaixat en el minut 8 i un 3-1 final en la primera part que reflectia un dels punts febles de l'Ontinyent: les jugades a pilota parada. De fet, els tres gols locals han arribat així. Només un gol d'Alexandru també a pilota parada donava esperances per a la segona meitat.
En el descans, Roberto Bas realitzava quatre canvis de colp, per a buscar el revulsiu. Es quedaven a la banqueta Osoro, Micó, Cobo i Adam, per a donar entrada a Cambreta, Jorge García, Rafeta i David Torres. En el 49 era el Silla el que estava prop d'ampliar distàncies, de nou, a pilota parada.
L'Ontinyent ho ha intentat durant la segona part, però les jugades de Nico Cabanes, Chimo Reig i Lluis Felipe no han aconseguit retallar distàncies en el marcador.
En el 65 ha arribat la més clara, en una rematada de Cambreta que el porter local ha desviat en una gran intervenció. Poc després Cambreta ha demanat penal, però l'àrbitre no ha vist res. En el 70, ha eixit del terreny de joc Lluis Felipe i ha entrat Miguel Richart. També Rafeta ho ha intentat, però el seu xut s'ha estavellat en el pal. Finalment, el gol que retallava distàncies ha arribat en el 85, obra de David Torres, després d'una falta llançada per Rafeta. Els últims minuts han sigut un setge constant per part de l'Ontinyent. En els sis minuts d'afegit, el gol que salvara almenys un punt no ha arribat.