L'Ontinyent ha fet un pas important en imposar-se per 2-0 en l'anada de la final de la fase territorial de la Copa Federació. Vicente Parras ha presentat una alineació amb bastants novetats respecte als últims partits de lliga.
Durant la primera part, l'Ontinyent ha intentat entrar per banda, especialment per la dreta amb Soler com a lateral dret i Leomar Pinto com a extrem per eixa banda. Precisament, el gol de Juanan, en el 41, ha arribat després d'un centre de José Antonio Soler al primer pal. Abans del descans, Alberto Rubio ha pogut marcar el segon, després d'una pilota penjada per Albiol, però la pilota finalment va arribar a les mans de Carlos Paredes, exporter de l'Ontinyent.
En el descans, Vicente Parras ha donat entrada a Anaba i ja en el 59 ha sigut Fran Machado el que ha deixat el seu lloc a Tito Malagón. El canvi seria providencial, ja que Malagón ha sigut l'autor del segon tant, en el 73, de tir creuat.
Encara que el Torre Levante ha tingut alguna ocasió per a marcar, en la majoria d'elles la defensa de l'Ontinyent, hui amb Carrasco i Monreal com a centrals i el porter Alejandro Satoca, han estat sempre molt atents al tall.