El passat dissabte 18 de maig va tindre lloc a la ciutat d’Alacant la primera de les proves que conformen el circuit Mediterranea Triatlón, una lliga de 3 curses que es disputen en cadascuna de les capitals de província de la Comunitat Valenciana: Alacant, Castelló i València.
La mítica platja del Postiguet va ser l’escenari sobre el qual es va desenvolupar el primer segment del Triatló d’Alacant. Després de la natació, les i els triatletes van haver de pedalejar pel centre de la ciutat alacantina per a finalitzar amb la carrera a peu que completava aquesta prova combinada.
Pel que fa a la participació del Club Triatló Ontinyent, Miguel Micó va completar la prova supersprint (350 metres de natació, 10 quilòmetres de ciclisme i 2.500 metres de carrera a peu), creuant la meta en la primera posició de la seua categoria. D’altra banda, Quique Campos i Toni Bataller van formar parella per a completar un triatló format per 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu, sent els 4ts classificats.
El cap de setmana també va ser de competició per a les més menudes i els més menuts del club ontinyentí. El diumenge un total de 10 escolars van participar a l’Aquatló del Puig en categoria infantil, alevi i benjamí.