Pablo Almendros ‘Casti’ és el primer fitxatge de l'Ontinyent 1931 per a la pròxima temporada 2024/2025. El davanter alacantí torna a la que va ser sa casa per sumar-se a un club on ja va triomfar i es va guanyar l’estima de tota l’afició. 

Casti va formar part de l’Ontinyent 1931 en la temporada 2022/2023, on l’equip va ser supercampió de Preferent i va aconseguir l’ascens a Tercera RFEF. El davanter va fer 21 gols en tota la campanya, sent el màxim golejador de l’equip. 

Al passat mercat d’estiu marxava a l’Atzeneta UE, on ha fet 9 gols, a pesar de no ser titular indiscutible. Ara, torna a la que va ser sa casa per il·lusionar a l’afició d’El Clariano que tantes vegades ha alçat del seient. 

“El que m’ha fet tornar a Ontinyent és l’estima de la gent. Inclús estant a l’Atzeneta notava eixe carinyo. Tornar a jugar en este estadi em fa molta il·lusió. L’any que vaig estar ací va ser molt bo en tots els aspectes. No tan sols en l’aspecte esportiu, sinó també al personal. Els he seguit durant tot l’any i li desitjava tota la sort del món i m’he alegrat de tots els èxits del club”, ha declarat Casti.