L'Associació de Comerciants de Bocairent, ACIS, ha repartit entre els seus clients un total de 1.500 euros en premis, en xecs per a gastar en els comerços associats. El termini màxim per a canviar-los és el 17 de febrer de 2021. L'acció, que se celebra tots els anys i s'emmarca dins de la campanya de Nadal està impulsada per l'Associació de Comerciants ACIS, té per objecte premiar la fidelitat dels clients del comerç de proximitat del municipi.
El sorteig, que va ser retransmés per la televisió i la ràdio local, a més de per xarxes socials, va comptar amb l'assistència de l'alcalde de la localitat, Xavier Molina, amb la regidora de Comerç, Begoña Perigüell i amb el president d'ACIS, Vicente Vañó.
La campanya de Nadal va tindre lloc entre el 9 de desembre fins al 5 de gener i va brindar l'oportunitat als clients de poder participar en el sorteig de diversos xecs de compra per un valor total de 1.500 euros: un premi de 500 euros, un de 300, quatre de 100
i tres premis per a joves de 100 euros (patrocinats per la regidoria de Joventut i dedicat a joves d'entre 18 i 35 anys).
L'alcalde de la localitat, Xavier Molina, ha destacat que “el xicotet comerç és un sector essencial que, en el moment de confinament i posteriorment, no ens ha fallat i ha donat el millor de si mateix, ateses les necessitats dels nostres veïns en una situació molt crítica”. Molina ha subratllat la importància de treballar conjuntament l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants, impulsant accions de dinamització, i col·laborant estretament en una mateixa direcció, fent front a les dificultats de 2020, senda que mantindrem per a aquest 2021”.
La regidor de Comerç, Begoña Perigüell, ha ressaltat que “el xicotet comerç ha sigut un dels sectors afectats per la pandèmia i que l'Ajuntament continuarà oferint el seu suport a totes aquelles actuacions desenvolupades per l'Associació, amb la finalitat d'incentivar un sector, el del comerç de proximitat, important per a la nostra economia local”.
Per part seua, el president d'ACIS, Vicente Vañó, ha enaltit aquesta acció que, juntament amb les desenvolupades del Rasca, Acis alça el Teló, la iniciativa de repartiment de cartes dels xiquets, realitzada conjuntament amb l'Associació dels Reis Mags, han resultat tot un èxit i reflecteixen l'aportació que realitza l'associació i els comerços associats, fomentant aqueixa proximitat i proximitat amb els veïns del municipi.
Vañó ha ressaltat que “la unió fa la força” i que el comerç local constitueix un valor essencial, donant vida als carrers de la localitat, fomentant llocs de treball, i és una font de riquesa per al poble i una forma de vida per a moltes famílies”. El president ha agraït la col·laboració de l'ajuntament, la televisió i ràdio de Bocairent, a tot l'equip tècnic per l'impuls de les activitats desenvolupades, als socis, als veïns i als clients per la confiança depositada en l'organització. A més, en la seua intervenció ha volgut tindre un record per a qui va ser un dels promotors de la fundació de l'Associació, José Antonio Ferre.