Fontanars dels Alforins es prepara per acollir un cap de setmana ple d'activitats per seguir apropant la lectura a tots els públics. Una de les més destacades serà la tertúlia sobre l'obra 'La verdad sobre el caso Savolta', a càrrec del catedràtic Adolf Piquer Vidal, dissabte que ve a les 18 hores a la casa de la cultura de la població.
Piquer, llicenciat en Filologia Catalana, doctor en Filosofia i Lletres per la Universitat de València i a més professor a la Universitat Jaume I de Castelló, conversarà i compartirà detalls sobre la que fora la primera obra d'Eduardo Mendoza. De gènere policíac, el seu autor celebrava el 2015 el 40è aniversari de dita obra recuperant el seu títol original, 'Los soldados de Catalunya', eliminat pel franquisme.
La tertúlia d'Adolf Piquer s'emmarca als actes organitzats amb motiu de la Fira del Llibre que organitza l'AMPA del CEIP Comte Salvatierra i que es desenvoluparà aquest dissabte a la vesprada a la plaça Verge del Rosari, on s'oferiran llibres nous i de segona mà, coques per berenar i, com a complement, jocs i tallers a càrrec de l'Ajuntament. A més, diumenge al matí, també hi haurà Fira del llibre.   
Com a preliminar a aquesta celebració, divendres passat es va oferir un contacontes als més menuts, però Fontanars dels Alforins fa anys que inculca l'afició per la lectura a les seues veïnes i veïns, amb activitats de dinamització. L’any passat va ser poble amfitrió del festival literari de 'Mi pueblo lee', que va culminar amb la presència destacada dels escriptors Javier Valenzuela i Jesús Ruíz Cano.