El passat 3 d'octubre la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Generalitat Valenciana va aprovar definitivament la modificació de les Normes Subsidiàries d'Agullent que permetrà la finalització de les obres d'urbanització del Polígon Industrial IP4 (Els Planets), concretament al vial del Passeig de l'Havana.
Les obres d'urbanització consistiran, fonamentalment, en l'execució d'una rodona que possibilitarà la correcta circulació de vehicles per l'esmentat vial, hui sense eixida, així com la dotació d'una ampla zona verda per al polígon.
Aquestes obres d'urbanització seran sufragades íntegrament per l'empresa promotora i permetran la instal·lació al Polígon Industrial d'Agullent d'una important empresa del sector de l'automoció.
L'alcalde d'Agullent, Pau Muñoz, ha expressat la seua satisfacció per l'aprovació definitiva de la modificació urbanística duta a terme per la Generalitat i ha afirmat que "continuem treballant fermament per afavorir la instal·lació de noves empreses al nostre Polígon Industrial i oferir noves possibilitats d'ocupació als nostres veïns i veïnes".